Kambodzsai és Hanoi Magyar Központ – Információs könyvtár
Kambodzsa/Kambodzsai és Hanoi Magyar Központ – Információs könyvtár

KAMBODZSAI Utazási információs könyvtárunk

Ázsia 13 országába szervezünk egészen különleges és az utazási irodák "hagyományos" útjaitól gyökeresen eltérő utakat. Ezen kívül regionális irodáink, a Magyar Központok is folyamatosan üzemelnek a helyszíneken. Már több mint 2000 oldal, nagyon részletes magyar nyelvű utazási anyaggal rendelkezünk. Ez a könyvtár a Kambodzsát is érintő felfedező utak, kulturális körutak utak és ajánlott helyi programok anyagait tartalmazza.


Központi információs könyvtárunk is elérhető, ahol minden Vietnámmal, Thaifölddel, Burmával, Kínával és Hong Hongal, Malajziával, Szingapúrral, Nepállal, Tibettel, Bhutánnal és általános ázsiai utazási témákkal kapcsolatos anyagaink is megtalálhatók.  

Meglátogatom a - Yourdestination központi információs könyvtárát

Nem mobil telcsinek való vidék...

Az ebben a könyvtárban található anyagok A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött anyagok. Lehetetlen küldetés ezeket utazás közben, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból.

 

Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Árak, időpontok és a COVID.

Egészen kaotikus időket élünk most, legalább is 2021 év végéig. Ezért a katalógusokban megadott árak és indulási időpontok hirtelen és általunk befolyásolhatatlanul megváltozhatnak. Ez ellen, sajnos, nincs védelem.   

 

Amit utasaink védelme érdekében tenni tudunk az a Yourdestination értékálló utazási voucher! Részleteiről a katalógusok végén található leírás tájékoztat.

Javasoljuk, az út tervezésének megkezdése előtt mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk!

vietnam_es_kambodzsa_kincsei_600
Vietnám és Kambodzsa kincsei - nagykörút

Vietnámot és Kambodzsát bemutató kaland és kulturális körutunk nagyon különleges helyszínre, Vietnám 4800 éves földjére és a Khmer királyság (a mai Kambodzsa) izgalmas világába viszik el utasainkat. Ez az út kambodzsai programjaink alapja is egyben.  Évente többször is elindítjuk. A tavaszi  és őszi szezonokban is.

 

Letöltés
vietnam_es_kambodzsa_csodai_600
Vietnám és Kambodzsa csodái - nagykörút

Ezt az utat a Vietnám és Kambodzsa kincsei körút útvonalán vezetjük, de egy nagyon különleges lehetőséggel kiegészítve. A fix programú napokat több szabadon összeállítható programú nap váltja! Több mint 40, egész napos programból lehet kiválasztani az igényeinknek, érdeklődési körünknek legjobban megfelelő kiegészítéseket! Rugalmasan, a helyszínen egyeztetve.

Letöltés
khmerek_chamok_birodalmai_600
A Khmerek és Chamok hajdanvolt birodalmai

Ezt az utat egy évente többször is elindítjuk. célja egy nagyon különleges, az Indokínai-félsziget déli részének kultúráját alapvetően meghatározó hindu hitvilág és az arra épülő évezredes történelem bemutatása.  Az északi szélesség 17-if fokától, Közép-Vietnámból indulva végig haladunk

az egyes állomásokon és a Khmer birodalom szívében, annak hajdani fővárosában fejezzük be utunkat.

Letöltés
kambodzsamagyarul600
Kambodzsa magyarul -  programok és körutak

Kambodzsai proramjaink folyamatosan fejlődnek, egyre újabb és újabb, izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségeket foglalunk bele ajánlatainkban. Ez a folyamatosan bővülő katalógus a hosszabb-rövidebb kambodzsai programokat, rövid körutakat és nyaralási lehetőségeket tartalmazza.  Ezek a szolgáltatások magyarul is és angolul is elérhetők. Egyéni utazóknak és csoportoknak is.

Letöltés