Kambodzsa – Siem Reap – Angkor – Phnom Penh – felfedező Körutak
Kiscsoportos körutak/Kambodzsa – Siem Reap – Angkor – Phnom Penh – felfedező Körutak

Kiscsoportos körutak - Kambodzsa - Vietnám - Laosz - Indokína

Kambodzsát és Indokína többi országát is érintő kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzhet, Ázsia további térségeit és országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínekre, Ázsia szívébe viszik el utasainkat. Van köztük bőven természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a hinduizmus és a buddhizmus és a helyi törzsi és népi kultúrák több ezer éves történetében és ma is élő hagyományai nyomában és sok-sok látogatással ezek szent helyein.

Ezen az oldalon Kambodzsa és Vietnám megismerésére készült "alap" programok találhatók. Ezeket egészítik ki az egyes eseményekhez, ünnepekhez illesztett  különleges programok.

cambodia-lake

Vietnám és Kambodzsa kincsei - nagykörút

Vietnámot és Kambodzsát bemutató kaland és kulturális körutunk nagyon különleges helyszínre, Vietnám 4800 éves földjére és a Khmer királyság (a mai Kambodzsa) történetének izgalmas világába viszik el utasainkat. Ez az út a hosszabb  kambodzsai programjaink alapja is egyben.  Évente többször is elindítjuk. A tavaszi  és őszi szezonokban is.

Tovább a körút részleteihez
cham-temple

Vietnám és Kambodzsa csodái - rugalmas nagykörút

zt az utat a Vietnám és Kambodzsa kincsei körút útvonalán vezetjük, de egy nagyon különleges lehetőséggel kiegészítve. A fix programú napokat több szabadon összeállítható programú nap váltja! Több mint 40, egész napos programból lehet kiválasztani az igényeinknek, érdeklődési körünknek legjobban megfelelő kiegészítéseket! Rugalmasan, a helyszínen egyeztetve.

Tovább a körút részleteihez

COVID-os időkben...

Körútaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!