Kambodzsa magyarul programok – körutak – nyaralások
Kambodzsa Magyarul Program/Kambodzsa magyarul programok – körutak – nyaralások

KAMBODZSA MAGYARUL!

túrák, kirándulások, egy és több napos programok, tematikus körutak és tengerparti nyaralások

Kambodzsa sokkal több és gyönyörűbb, mint az átlagutazók által ismert, fél ezer évet a dzsungelek mélyén porladó templomok és városfalak világa!


Új szolgáltatásunk mindenki számára szeretne ötleteket adni Kambodzsa 3800 éves kultúrájának, gazdag történelmének és a 27 nagyobb történelmi park és ásatási terület megismeréséhez. A Khmer birodalom nem csak Angkor mai rommezeje, hanem egykor az egész Indokínai félszigetet uraló erős állam volt. A birodalom letűnte után újabb 500 évnek kellett eltelnie, hogy ismét elkezdjük megismerni ennek a fantasztikus világnak történelmi és kulturális részleteit. A Kambodzsa Magyarul program ehhez nyújt egy napos programoktól kezdve, akár egy hetes izgalmas barangolásokat is! Ráadásul nem csak magyarul (bár alapvetően magyar utasaink számára készül), de jelenleg 6 egyéb világnyelven is.


Ez a programcsomag soha sem lesz végleges! folyamatosan bővül és fejlődik, érdemes időnként átböngészni a frissítéseket is!   


monks-walking

Kambodzsa magyarul - helyi programok és rövid körutak

Kambodzsai programjaink folyamatosan fejlődnek, egyre újabb és újabb, izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségeket foglalunk bele ajánlatainkban.


Ez a folyamatosan bővülő katalógus a hosszabb-rövidebb kambodzsai programokat, rövid körutakat és nyaralási lehetőségeket mutatja be.


 Ezek a programok és egyéb szolgáltatások magyarul is és még hat egyéb világnyelven is elérhetők. Egyéni utazóknak és csoportoknak is ajánljuk ezeket! Rakja össze ezekből az Ön saját kambodzsai barangolását!

Tovább a túra részleteihez

COVID-os időkben...

Körútjaink és túráink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak és túrákat tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan Ázsia további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!