Kambodzsa magyarul – Angkor – Siem Reap – Phnom Penh programok
Kambodzsa Magyarul Program/Kambodzsa magyarul – Angkor – Siem Reap – Phnom Penh programok

A Kambodzsa Magyarul Program

Minden ami Kambodzsa, egész évben magyarul is!

Ez az anyag sok kisebb, de tematikusan összeállított hosszabb-rövidebb kambodzsai programot fog össze. A "magányos" utazóktól kezdve a közösen utazó családok, baráti társaságok különleges kívánságainak kielégítésén át, a nagyobb csoportok számára mozaikszerűen összeállítható utakig igyekszik információt nyújtani egy igazán élvezetes kambodzsai barangolásig.
 

 Mindehhez hozzájárul még az is, hogy ezeket  az utakat, és programokat folyamatosan, a tavaszi és az őszi szezonokban is elindítjuk. Különösen izgalmas az a lehetőség, hogy a nem csak magyarul, de angol nyelvű túravezetéssel, már két főtől magán programként és tetszés szerinti időpontban is megrendelhetők!

 

 

 

kambodzsamagyarul250

Katalógus - az utak és programok részletes leírása

Az ebben a katalógusban található anyag A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött katalógus. Lehetetlen küldetés ezt valami kézi eszközön, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból. Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

A katalógus letöltése

A programok alapadatai:

 

Kiscsoportos (9-15 fő) vagy egyéni (2-8 fő) kulturális és természetjáró programok és rövid körutak Kambodzsában, a főszezonokban ősztől tavaszig, és a nyári kisszezonban Phnom Penh-i vagy Siem Reap-i érkezéssel. Magyar vagy angol nyelvű csoportvezetéssel és idegenvezetéssel. Magán út rendelése lehetséges.

 

Zárt csoport: Egyedi árajánlat alapján magán út (zárt csoportos körút) is rendelhető magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, az utiterv változtatásának lehetőségével is.

 

Az indulások tervezett napjai:

2021.: szeptember-október-november: a jelentkezők számától függően, egyéni egyeztetéssel.

2022.: január-február-március, szeptember-október-november: a jelentkezők számától függően, agyéni egyeztetéssel.

2023.: január-február-március, szeptember-október-november: a jelentkezők számától függően, egyéni egyeztetéssel.

 

Szállások a programok során: 3 vagy 4 csillagos, a programhoz kiválasztott szállodák, kétágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés felárral kérhető.

 

 

A katalógus programjai:

K-01 Siam Reap és Angkor templomai - 4 napos program
 
K-02 Angkor felfedezése - 4 napos program
 
K-03 Angkor Fenséges templomai - 4 napos program
 
K-04 Pár csepp Kambodzsa - 5 napos program
 
K-05 Az elbűvölő Kambodzsa

 

 

COVID idején semmi sem igazán biztos... A légitársaságok járatai is eléggé bizonytalanok. Ezért az ajánlott programok utolsó két napja változhat. Ha előre tolják a járat indulást, akkor az elutazás napjának minden programja nem biztos, hogy teljesíthető.

Szállodáink Kambodzsában, a programok, körutak során:

Város

Hotel

Szoba típus

Honlap

3* hotel

Phnom Penh

Queen Grand Boutique Hotel

Deluxe Room

http://queengrand.com

Siem Reap

Central Boutique Angkor Hotel

Boutique Room

www.centralboutiqueangkorhotel.com

4* hotel

 

 

 

Phnom Penh

Villa Langka Boutique Hotel

Superior Room

https://www.villalangka.com

Siem Reap

Somadevi Angkor Hotel  

Superior Room

www.somadeviangkor.com

A programok árai:

Áraink tájékoztató jellegűek. A végleges ár a megrendelővel történő program egyeztetés után, az úthoz adott árajánlatban (utazási szerződés tervezetben) kerül véglegesítésre. Ennek oka az út szállásainak esetleges árváltozása, illetve az alapprogramhoz csatolható egyedi kiegészítések.

A folyamatosan bővülő programválaszték miatt, az egyes programok árai és  az árakban foglalt szolgáltatások részletezése és az út fizetési feltételei a letölthető katalógusban találhatók!