Kambodzsa – Khmer Birodalom – Champa Királyság – Ázsia lelke – Kulturális körutak
Ázsia lelke programok/Kambodzsa – Khmer Birodalom – Champa Királyság – Ázsia lelke – Kulturális körutak

Ázsia lelke - Kulturális körutak Ázsia mélyén

Ázsia lelke körút sorozatunk körútjai köztük a z ázsiai nagy birodalmak történetét és ma is látható emlékeit bemutató kulturális körútjaink és hozzájuk fűzött, a Himalája térség további országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínekre vezetnek el. Jelenleg Kambodzsa, Vietnám, Burma, Nepál, Tibet és Bhután, az észak-indiai Szikim, a Himalája térség fantasztikus országai és tájai, azok a csodahelyek, ahova utasaink eljuthatnak ezeken az utakon. Mindegyikben van valami különleges. Ez egyes országokba vezető "szokásos" körutakhoz hozzáadunk egy-két napot és ezeken részt veszünk valamilyen különleges kulturális eseményen. A térség történelme és kultúrája különösen gazdag. Ezért ezek az utak az öt világvallás és az itt élő törzsek ősi hitvilágának ma is élő hagyományaiból kialakult, a világon egyedülálló kultúra nyomába iserednek.

cambodian04
A Khmerek és Chamok hajdanvolt birodalmai

Ezt az utat egy évente többször is elindítjuk. célja egy nagyon különleges, az Indokínai-félsziget déli részének kultúráját alapvetően meghatározó hindu hitvilág és az arra épülő évezredes történelem bemutatása.  Az északi szélesség 17-ik fokától, Közép-Vietnámból indulva végig haladunk

az egyes állomásokon és a Khmer birodalom szívében, annak hajdani fővárosában fejezzük be utunkat.

Tovább a körúthoz
buddha_jayanti_nepal_lumbini
Feltöltés alatt...Hamarosan...
diwali_festival_of_lights
Feltöltés alatt...


Hamarosan...

COVID-os időkben...

Körútjaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!